Ontwerp & realisatie

Complexe renovaties en interieurinrichtingen vragen een specifieke aanpak van bij de start. Alle projecten worden door onze technische tekenaars in overleg met de interieurarchitect en de opdrachtgever van A tot Z nauwkeurig voorbereid in ons atelier. Onze ervaren vakmensen leveren u zowel modern als klassiek maatwerk, afgewerkt met materialen en technieken van topkwaliteit zoals mortex, brons, leder, gezandstraalde fineer,…

Een selectie van vaste onderaannemers voor natuursteen, haarden, elektriciteit, sanitair, verwarming,… worden dagelijks aangestuurd door onze interieurarchitecten en projectleiders die eveneens instaan voor de nazorg van uw project. Met deze gedrevenheid en passie werken wij dagelijks aan de realisatie van uw bijzonder en persoonlijk project.

Binnen ALTO INTERIORS hebben we onze eigen schilderafdeling. We onderscheiden ons door verfijnd schilderwerk en unieke afwerkingen zoals mortex, stucpleister, patines, marmerimitaties e.a. Doorgedreven kennis en passie zorgen voor unieke sferen op maat van de klant.

Dankzij onze jarenlange vakkennis en het gebruik van duurzame materialen staat het schrijnwerk van ALTO INTERIORS garant voor topkwaliteit. Ons binnenschrijnwerk biedt de basis voor de verfijnde, unieke afwerking.

Met stielkennis, ambachtelijke tradities en hoogwaardige materialen zorgen we ervoor dat elk onderdeel van uw interieur gepersonaliseerd en bijzonder wordt. Onze meubelmakers houden van uitdaging en het verleggen van grenzen. Die gedrevenheid in combinatie met een geactualiseerd machinepark zorgen voor verrassend en uitzonderlijk maatwerk.